Lijkt het je leuk om mee te zingen?

Zanggroep Cadans heeft een veelzijdig repertoire: van licht klassiek tot musical, van de jaren '70 tot hedendaagse popsongs. Denk hierbij aan 'Avond' van Boudewijn de Groot of 'Happy' van Pharrell Williams maar ook vind je liederen terug uit musicals zoals 'The Phantom of the Opera' van Andrew Lloyd Webber.
We willen met een groep enthousiaste zangers en zangeressen zo goed mogelijk zingen, maar ook ons plezier in het zingen overdragen aan een breed publiek. Want bovenal zijn we een gezellige groep met hart voor elkaar en interesse in wat de ander beweegt. Kortom, Zanggroep Cadans is een bruisende groep zangers en zangeressen!!

Kom het gewoon eens proberen!
Iedereen is welkom om een keer een kijkje te komen nemen bij een repetitie. Voor dames (lage alten) is er op dit moment een wachtlijst, echter mannen kunnen direct mee komen zingen.

Ben je ge´nteresseerd in ons koor, kom dan eens langs op de vaste repetitieavond, iedere donderdag van 20.15 tot 22.15 uur in Activiteitencentrum 't Heem, Lodewijk Napoleonlaan 71a te Oosterhout. Zie deze link voor een video impressie: Video Repetitie of vul direct onderstaand contactformulier in voor meer informatie.Afzender:(E-mail adres):


Bericht: