Agenda


JUBILEUMCONCERT ZANGGGROEP CADANS

Zanggroep Cadans bestaat 25 jaar en dat verdient een muzikaal feestje.
En waar kun je dat beter vieren dan in theater de Bussel. De plek waar Cadans eerder 2 grootse Proms-concerten organiseerde(n).
Toen 25 jaar geleden het populaire Interparochieel Jongerenkoor ophield te bestaan, besloten enkele leden tot een doorstart en zo ontstond Zanggroep Cadans. Tegenwoordig brengt Zanggroep Cadans een gevarieerd repertoire ten gehore: pop, licht klassiek en(spatie) musical, In 2017 stonden ze in een uitverkochte St. Jan Basiliek met het Stabat Mater van Karl Jenkins. Zanggroep Cadans gaat geen u
3 november 2018
Cadans in Oud Oosterhout

Op zondag 21-5-2017 treedt Zanggroep Cadans op tijdens de korendag in het Brabants Museum Oud Oosterhout. Na het succes van vorig jaar organiseert het museum opnieuw een korenmiddag in de prachtige tuin van het museum aan de Bredaseweg 129 in Oosterhout.
Vanaf 11:00 uur kunt u genieten van optredens van diverse koren. O.a. Sparkling people, het Smartlappenkoor, Chordanova, Chapeau en natuurlijk Zanggroep Cadans. De entree bedraagt deze dag € 2,00 per persoon. Houders van een museumkaart mogen gratis naar binnen.
Het optreden van Zanggroep Cadans begint om 14:45 uur. Wij zien u graag op d
21 mei 2017
Stabat Mater - Karl Jenkins


In april 2017 gaat Zanggroep Cadans samen met Koor Odyssee uit Breda het ‘Stabat Mater” van Karl Jenkins groots uitvoeren met orkest en solisten.

Op 1 april 2017 in de St. Jans basiliek te Oosterhout .

Het Stabat Mater is een van de beroemdste middeleeuws-Latijnse gedichten op de Moeder Gods in haar smart om de gekruisigde Christus.
1 april 2017
Kerstconcert Den Hout


Op Zondag 18 December 2016 verleent Zanggroep Cadans haar medewerking aan een kerstconcert in de H. Corneliuskerk te Den Hout. Het concert wordt georganiseerd door muziekvereniging Amicitia en begint om 16:00u.
Toegang is gratis.

18 december 2016
Sint Wilibrorduskerk


Wie organiseert dit concert en waarom?
De organisatie van dit concert berust bij de Orgelcommissie van de Willibrordusparochie te Teteringen (OCT) die hiermee het feit wil herdenken dat 25 jaar geleden het kerkorgel werd gerestaureerd.

Het concert start om 15:00u
17 april 2016
Een Freemd Kerstconcert


Het Houts Kerstconcert is een aantal jaren geleden opgezet vanuit Muziekvereniging Amicitia in samen werking met Het Houts Twaalf Uurtje.
Dit jaar valt het concert samen met de activiteiten van het Freemde Fogel Festival in Den Hout. Hierdoor is de keuze gemaakt om het kerstconcert in te zetten als onderdeel van de huiskamerconcerten op zondagmiddag, waarmee “Een Freemd Kerstconcert” was geboren.
Er zullen 3 korte concerten zijn in de kerk van Den Hout om 14.00, om 15.00 en om 16.00 uur. Nadere info volgt.
20 december 2015
Con Amore

Concert georganiseerd door Con Amore uit Gilze. Locatie: De Schakel in Gilze. Aanvang: 19:30u
10 oktober 2015